Tuesday, July 26, 2011

Hate streamyx!

hye again, bertemu kembali dalam rancangan...!! takde rancangan, tak update sbb streamyx yg bodo menyebabkan aku tak boleh nk update blog. smua salah streamyx sbb aku takleh nk update pasal makan kat seoul garden , balik kampaung and pergi hospital (masalah utama). arghh! so terpakse la aku compress smua ketiga2 cerita menjadi satu. aha.

ohh, 1st tu aku teman kakak aku p jumpa kwn dia, katanya nk p makan makann org korea, aku pon dengan tak malunya nak ikot, sbb nk mkn mknn tu.. so kwn kakak aku yang dtg tu bff dia masa skolah menengah lagi, so ok la aku nk ikot since aku pon knal dorg ma. lama tak jumpa kan, banyak la cite nk cite, aku pon join skali dengan muka yang smemangnya tak tau malu. ahh aku peduli apa, janji aku dapat makan. heh. so makanan dia ialah all u can eat, aku pon bantai la amek daging+ayam+ikan bebanyak. tak pernah aku makan banyak cmni, abeh la diet aku ginih. takpelah, peluang datang skali, aku grab la copat2. hehe, bagi aku suka la, lagipon tak pernah makan so aku mcm batak ket la.

kami jumpa pon dalam 2 jam ye lah malam kan macmne nk hang out lelama, plus tomorrow we had to go back to kampung in muar. T_T balik kg dari slasa sampai la jumaat without internet so bygkanlah betapa bosannya aku. asek duk berguling ja la kat kampung tu. nothing much we did, just duduk situ dan melango je la. hehe. pas balik kg tu aku terus serang internet, tpi apalah nasib aku, tenet still tak ok, takleh nk connect, pah ceroh limited access, menci aku.

so hari isnin barulah si tukang teknik streamyx dtg betoikan tenet, ehhh tu selepas aku p hospital oleh kerana muka aku diserang jerawat yg bangang. dh tua2 dh 21 tahun baru dia nk smpai high peak dia. aku terpksa la consulted dengan doktor tu. tak nk ingat plak kan doktor tu speaking FULL ENGLISH bagaiii. cuak lak aku, ahhh tapi aku belasah je cakap, peduli apa kan janji aku faham apa aku ckp. dia faham apa aku ckp and semua org faham apa aku ckp. teheee! so, ubat tak nk bnyak pula kan kena beli T_T.

ni semua gara2 dia tak mau bg aku fast fix, dia suruh melalui long term. so in a meantime, jerawat akan galak dan ghairah menaiki muka ku ini, abeh la aku taleh usha2 pkwe wat masa skang(niat tak betui). make up pon takleh pakai, compact powder pon, everything takleh! mmg muka aku cam bingai la jawabnya. takpe, sabar untuk 9 bulan. (lama ni, org mengandung pon nk terberanak dh). ok lah, aku tak mau post pic2 aku skang, nnt tnggu dh cntik ok? haha (niat tak betoi ag). k la bye, aku lapo ni.






kat kampung mak ngah :)

1 comment:

  1. wahh all of you girls look stunning and absolutely gorgeous :)

    ReplyDelete